Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrumda Yangın, Bodrum'da evin bahçesindeki atıklarda çıkan yangın ... - Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu.

Bodrumda Yangın, Bodrum'da evin bahçesindeki atıklarda çıkan yangın ... - Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu.. Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. Muğla i̇l jandarma komutanlığı bodrum i̇lçe jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, bodrum i̇lçesi bahçelievler mahallesinde ikamet eden m.b.

Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Olay, geçen hafta koyunbaba mahallesi'nde meydana geldi. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı.

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı - Haberegider.com
Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı - Haberegider.com from haberegider.com
Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: Jun 25, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaşlı bir kadını kandırıp 2 bin 600 tl parasını alan şahıslar, jandarma ekiplerince yakalandı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı.

Olay, geçen hafta koyunbaba mahallesi'nde meydana geldi.

9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Muğla i̇l jandarma komutanlığı bodrum i̇lçe jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, bodrum i̇lçesi bahçelievler mahallesinde ikamet eden m.b. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Olay, geçen hafta koyunbaba mahallesi'nde meydana geldi. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. Fiyatlar da beklendiği gibi ikiye üçe katlandı.

Fiyatlar da beklendiği gibi ikiye üçe katlandı. Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti.

Bodrum'da yangın - GÜNCEL Haberleri
Bodrum'da yangın - GÜNCEL Haberleri from i12.haber7.net
Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bir bölgedeki otluk ve makilik alanda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Fiyatlar da beklendiği gibi ikiye üçe katlandı. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu. Muğla i̇l jandarma komutanlığı bodrum i̇lçe jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, bodrum i̇lçesi bahçelievler mahallesinde ikamet eden m.b. Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti.

9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga:

1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Jun 25, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaşlı bir kadını kandırıp 2 bin 600 tl parasını alan şahıslar, jandarma ekiplerince yakalandı. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Muğla i̇l jandarma komutanlığı bodrum i̇lçe jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, bodrum i̇lçesi bahçelievler mahallesinde ikamet eden m.b. Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti.

Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı.

Bodrum'da korkutan yangın...
Bodrum'da korkutan yangın... from i.superhaber.tv
Fiyatlar da beklendiği gibi ikiye üçe katlandı. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu. Olay, geçen hafta koyunbaba mahallesi'nde meydana geldi. Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7

Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü.

Fiyatlar da beklendiği gibi ikiye üçe katlandı. Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bir bölgedeki otluk ve makilik alanda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü.