Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbulda Son Dakika Deprem : Son dakika İzmir Deprem - İzmir Haber / Haberler gündem haberleri son dakika:

Istanbulda Son Dakika Deprem : Son dakika İzmir Deprem - İzmir Haber / Haberler gündem haberleri son dakika:. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. 26 nisan 2021 pazartesi 10:50son güncelleme: İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi. Son dakika › güncel › i̇stanbul depremi sonrası kandilli'den yeni uyarı: Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı.

Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi afad son deprem listesi i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı.

Son dakika: İstanbul'da korkutan deprem!
Son dakika: İstanbul'da korkutan deprem! from iaysr.tmgrup.com.tr
Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi.

İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. İstanbul'da saat 16:37'de gerçekleşen deprem 4.7 şiddetinde meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi.

Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı.

Son dakika: İstanbul'da korkutan deprem - Yaşam Haberleri
Son dakika: İstanbul'da korkutan deprem - Yaşam Haberleri from iaysr.tmgrup.com.tr
26 nisan 2021 pazartesi 10:50son güncelleme: Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur.

İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da hissedilen deprem gelecek depremlerin ayak sesleri. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. İstanbul'da saat 14:00'te şiddetli bir deprem oldu. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. İstanbul için tüm hazırlıklar 7,5 büyüklüğünde bir depreme göre yapıldı.

Son Dakika! Ege'de Deprem Meydana Geldi! | Bilen Yazar
Son Dakika! Ege'de Deprem Meydana Geldi! | Bilen Yazar from bilenyazar.com
Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 26 nisan 2021 pazartesi 10:50son güncelleme: Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. İlk gelen bilgilere göre depremin.

İlk gelen bilgilere göre depremin.

Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi afad son deprem listesi i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.